Retur

RETURPOLICY.

Tack för ditt köp! Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp. Men, om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, kan du returnera till oss för full återbetalning. Se nedan för mer information angående vår returpolicy.

RETURER.

Alla returer måste vara poststämplade inom nittio (90) dagar från inköpsdatumet. Alla returnerade varor måste vara i nytt och oanvänt skick, med alla originaltaggar och etiketter bifogade.

Observera* För vår AirFlow-produkt gäller följande: Om produkten har använts eller om du har gjutit snarkskenan omfattas den inte av vår 90 dagars pengarna-tillbaka-garanti, men vi kan acceptera en delretur på upp till 30% om du är missnöjd. 

Om det av någon anledning fanns ett fel i produktbeställningen och du fick en defekt eller felaktig produkt, skulle vi betala för returen av artiklarna och ersätta dessa artiklar inom 90-dagars returpolicy.

PROCESS FÖR RETUR.

För att returnera en vara, skicka ett e-postmeddelande till kundtjänsten på kontakt@healio.se för att få ett RMA-nummer (Return Merchandise Authorization). När du har fått ett RMA nummer, placera varan säkert i originalförpackningen och skicka returen till följande adress:

Observera att du kommer att vara ansvarig för alla returfraktkostnader. Vi rekommenderar starkt att du använder en spårbar metod för att skicka din retur.

ÅTERBETALNING

När vi har tagit emot din retur och inspekterat skicket på din vara behandlar vi
din retur eller ditt byte. Vänligen räkna med minst fem (5) dagar från mottagandet av din vara för att behandla din retur eller ditt byte. Det kan ta 1-3 bankdagar innan återbetalningen visas på ditt kreditkortsutdrag, beroende på ditt kreditkortsföretag. Vi meddelar dig via e-post när din retur har behandlats.

UNDANTAG

För defekta eller skadade produkter, vänligen kontakta oss på kontaktuppgifterna nedan för att ordna en återbetalning eller ett byte.

FRÅGOR

Om du har några frågor angående vår returpolicy, tveka inte att kontakta vårt supportteam antingen via telefon eller kontakt@healio.se, +46760585301
Vi svarar på alla e-postmeddelanden inom 24 timmar året runt.